Pizzatuin

Samen de ingrediënten voor verse pizza’s verbouwen én dan later dit jaar bakken én opeten in de tuin van Stichting Stadslandbouw Brandevoort. Doe je mee?

Iedereen houdt van pizza’s en de ingrediënten voor pizza’s kunnen we zelf verbouwen. Daarom gaan we vanaf 11 maart 2022 met een pizzawerkgroep starten. Eerst maken we een plan voor de pizzatuin en dan gaan we samen met wijkbewoners de tuin realiseren.

Agenda pizzatuin

  • Januari – maart: Plan maken, werkgroep samenstellen
  • Vrijdag 11 maart 2022, 13:00 – 17:00 uur: Pizzatuin aanleggen (aanmelden)
  • Maart – Juni: Pizzatuin onderhouden met werkgroep
  • Juni/juli: Eerste pizzaparty in de tuin

Informatie

Waar is de Pizzatuin?
Dit jaar verhuist Buurttuin Brandevoort (Markesingel, naast Caroluscollege) naar de tuin van Diepenbroek 8. Daarom zullen we de Pizzatuin aanplanten in verplaatsbare potten, bakken en kratten. Het bakken en eten van de pizza’s kan bij de Buurttuin of bij Diepenbroek 8 gebeuren.

Wat moet er allemaal gedaan worden door de werkgroep?
We gaan een plan maken voor de tuin en spreken af wie welke taak op zich neemt. We leggen de tuin aan en spreken een onderhoudsschema af. We gaan samen de benodigde materialen regelen en gaan activiteiten plannen. We gaan samen pizza’s proeven en leuke samenwerk- en -eetmomenten plannen.

Contact

Ralf Fleuren, bestuurslid Stichting Stadslandbouw Brandevoort en initiatiefnemer Pizzatuin.

06-3441 7041

info@stadslandbouwbrandevoort.nl

Help een aantal keer mee de komende maanden, wanneer het jou uitkomt, om de tuin te verzorgen en samen aan het project te werken.

Meld je vrijblijvend aan om later dit jaar met een groepje wijkbewoners in de tuin pizza’s te komen maken en bakken. Kosten en planning worden later aangegeven.