Goed nieuws! We verwachten in de loop van 2021 te kunnen starten met de Stadsboerderij. Ons businessplan is goedgekeurd en we wachten nu op de toekenning van een stuk grond in Brainport Smart District. Daarom gaan we nu een projectgroep vormen die de start gaat voorbereiden en mogelijk maken. 

Leden werkgroep Projectplan gezocht

Vind je het leuk om mee te werken aan het projectplan voor de realisatie van de Stadsboerderij? Heb jij ervaring met het schrijven van projectplannen of affiniteit met een van de onderwerpen uit het plan?

Bouw mee aan de Stadsboerderij

Stadsboerderij Brandevoort wordt een multifunctioneel centrum voor een sociaal en duurzaam Helmond. Ons doel is om een community van mensen te creëren die werken aan de harmonie tussen mensen en natuur door beleven, ontmoeten en experimenteren rondom duurzame, sociale en gezonde thema’s.

Projectplan schrijven

Inmiddels is het businessplan af en wachten we op een ‘go’ en een stuk grond van Gemeente Helmond en Brainport Smart District. Daarom gaan we nu werken aan het projectplan voor de realisatie van Stadsboerderij Brandevoort en zoeken we een groep vrijwilligers die willen meehelpen om dit projectplan te schrijven. Mensen die betrokken zijn bij Brandevoort die een aantal uur per week zich kunnen inzetten om tot een concreet projectplan te komen voor de realisatie van de Stadsboerderij.

De werkgroep projectplan gaat samen aan de slag om te komen tot een haalbare planning, inschatting van de kosten en risico’s. Door samen op onderzoek uit te gaan, experts te raadplegen en samen met betrokken partijen te komen tot een goed plan. Het is erg leuk om samen met andere betrokken mensen mee te werken aan de realisatie van zoiets moois in je eigen wijk.

De onderwerpen uit het projectplan zijn: Gebouw, grond, business model, organisatie, opstartfinanciering.

Tijdsbesteding

We zoeken vrijwilligers die enkele uren per week beschikbaar hebben om in te zetten voor deze klus. Het project zal ongeveer 6 maanden duren en dus naar verwachting eind 2021 klaar zijn.

Wat voor mensen zoeken we?
We zoeken mensen die ervaring hebben of affiniteit met een of meer van de volgende ontwerpen:

  • Horeca
  • Gemeentes / lokale overheid / provincie
  • Subsidies / fondsenwerving
  • All-rounders
  • Bouw
  • Accommodatie
  • Financieel
  • Juridisch
  • Organisatie / management
  • Vrijwilligers

Salaris
Je werkt samen met een betrokken groep wijkbewoners die samen onze droom gaan realiseren in Brandevoort. Je kunt jouw talenten inzetten om iets kei gaafs in de wijk te realiseren en bouwt mee aan iets dat lang van waarde zal blijven. Je leert anderen kennen en kunt jezelf ontwikkelen.

Wil je jezelf aanmelden voor de werkgroep?
Mail dan naar Ralf Fleuren via info@stadslandbouwbrandevoort.nl dan gaan we snel in gesprek over de vervolgstappen.

Twijfel je nog om je aan te melden of wil je nog meer informatie?
Neem dan contact op met Ralf Fleuren via info@stadslandbouwbrandevoort.nl of 06-34417041